Billigeflybilletter.com - Om os

Hvem er vi?...

Billige Flybilletter er en stærk og avanceret fly- og hotelsøgemaskine, som søger på alle de vigtigste rejsehjemmesider på markedet.


Billige Flybilletter finder de bedste tilbud på internettet fra over 100 hjemmesider.


Med et enkelt klik finder Billige Flybilletter de bedste billetpriser fra både lavprisflyselskaber og traditionelle flyselskaber samt fra rejsebureauer.


Alle de hjemmesider, vi søger på, drives af kendte, veletablerede firmaer med garantiordninger.


Billige Flybilletter er helt gratis at bruge, og de priser, du ser, er nøjagtigt de samme som priserne på leverandørens egen hjemmeside.


Billige Flybilletter lægger ikke en øre oven i de priser, du finder på vores hjemmeside.


Billige Flybilletter bestræber sig på så vidt muligt at vise de samlede priser uden skjulte omkostninger som lufthavnsskatter, administrationsgebyrer, brændstoftillæg osv.


Fordelen ved at bruge Billige Flybilletter er, at du kun skal søge én gang for at finde alle muligheder for en bestemt rute.


Billige Flybilletter finder på sekunder det, du normalt skulle bruge timer på, og du sparer derfor tid og penge.


Billige Flybilletter benytter al den nyeste computer- og internetteknologi og er designet med brugeren, dvs. dig, i centrum.


Det er vi ikke...

  • Billige Flybilletter er ikke et rejsebureau, men et mødested for dem, som vil købe og sælge ferierejser og billetter.
  • Billige Flybilletter sælger ikke noget.
  • Billige Flybilletter viser dig samlet tilbud og priser fra alle rejseoperatører og flyselskaber. Du bliver derefter omdirigeret til disse firmaers egne hjemmesider, hvor du kan foretage den reservation, der måtte passe til dine behov.
  • Vores hjemmeside indeholder ikke stødende eller irriterende reklamer (pop-ups, pop-unders, bannere osv.).

Derfor ligner vi ikke de andre...

Billige Flybilletter har investeret kraftigt i den nyeste computer- og internetteknologi, og det betyder, at du kan udføre ekstremt avancerede søgninger. Billige Flybilletters hjemmeside har mange unikke funktioner, som hjælper dig med at finde den bedste løsning, når du skal arrangere en rejse.

Billige Flybilletters “PrisSøger”-værktøj giver dig mulighed for at udnytte det arbejde, tusindvis af andre brugere har gjort.

Billige Flybilletters kraftige servere gemmer i hundredtusindvis af tidligere søgninger, så du nemt kan finde de bedste tilbud på markedet.

Hvis du er fleksibel med hensyn til afrejse- og ankomstdatoer, viser Billige Flybilletter på en simpel månedlig graf den bedste pris for rejser på de enkelte dage, så du hurtigt kan se, hvilke dage det er billigst at rejse.

Billige Flybilletter giver dig derefter mulighed for at opdatere de priser, andre brugere har fundet tidligere, med et enkelt klik.

De avancerede filtre på vores hjemmeside gør, at du kan finde præcis de rejser, som passer til dine behov.

Du kan forfine din søgning efter afrejse- og ankomsttidspunkter, efter pris, efter operatør og efter afstanden fra lufthavnene omkring destinationen.

Med vores værktøj “Sammenlign flere transportmidler” kan du sammenligne de priser, som tilbydes med forskellige transportmidler på samme rute, så du kan se, om det er billigst at rejse med tog, fly, bus eller færge.

Billige Flybilletter har indbygget et stærkt kortværktøj i vores søgemaskine, så du kan se alle lufthavne inden for en radius af 150 km fra afrejse- eller ankomststedet.

Med dette kortværktøj kan du udføre søgninger fra forskellige lufthavne for at finde ud af, om der er en billigere alternativ rute for din rejse.

Med kortene i vores Sammenlign flere transportmidler-værktøj kan du også se, hvor bus- og togsationer, færgehavne og lufthavne ligger.

Billige Flybilletter indeholder også en dynamisk navnesøger, som betyder, at du kan indtaste navnet på en ikke særligt kendt by i vores søgemaskine, og så får du vist den nærmeste lufthavn i forhold til denne destination på et kort.

Billige Flybilletter husker dine seneste søgninger, så du kun skal klikke på “opdater”-knappen for at få vist de nyeste tilbud for de pågældende søgninger, når du vender tilbage til vores hjemmeside.

Billige Flybilletter giver dig mulighed for at udskrive hele søgelisten, så du kan opbevare den til senere brug.